2014. augusztus 25., hétfő

Fejléc #18 #19 #20 #21 #22 #23

Link
( Ez nagyon pixeles lett mert a kép amit küldtek kicsit kicsi volt! )Linket nem kaptam mégLink
Link

LinkLink


Link


3 megjegyzés:

 1. Kedves szerkesztők! Már ne haragudjatok, de nem veszitek észre, hogy a fejléceiteket, amiket rendelnek sosem teszik ki? Vajon mért nem ...? Nem értem. Miért csináltok rendelésre, ha ti magatok is tudjátok, hogy felesleges? És eleve, már nem azért, de nem a legjobbak, ezt nektek is be kell látni. Én ezt nem sértésként mondom, hanem tanácsként. Ha bántani akarnálak titeket, akkor névtelenül írnék, és nem lennék feliratkozva. Sokan mondták már előttem is, rondább szavakkal megfogalmazva, hogy nem jók, amiket csináltok. Ez valahol igaz. Viszont fejlődni kell. Csak akkor nem kéne rendeléseket csinálni, pláne nem feleslegesen. Ezzel SZERINTEM csak az időtöket pocsékoljátok, de a ti dolgotok, ebbe nem szólok bele, ez csak egy vélemény, tanács. Nem az volt ezzel a célom, hogy megsértselek benneteket, segíteni akarok, de persze fel lehet háborodni, a kommentemen, joggal. Én azt is megértem. :)
  U.I.: Én személy szerint imádom a blogotokat, mert rengeteg jó kép és gif van, nagyon hasznos dolgokat tesztek fel, ha mondhatom így, én rajongó vagyok ^^ :D
  Ady~ xoxo

  VálaszTörlés
 2. Kedves Adison Smith! Kérlek beszélj E/1 személyeben mert én nem csináltam és nem is csinálok soha fejlécet rendelésre. Én nem veszem sértésnek (nagyrészt engem nem is érint) viszont a fejléc szerkesztőnk sokat fejődött amióta ide jött az biztos!Nem tudom miért nem rakta ki a neked szánt fejlécet de biztos kirakja majd :) Örülök hogy tetszik a Blog .

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nagyon jó és igen tényleg a fejlécek kicsit gyengék de a képek nagyon jók és szerintem ne hagyjátok abba
  IMÁDOM a blogotokat! :):)

  VálaszTörlés